Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kesinlikle bakım binalmalıdır? Yangın kapıları intizamlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetçi edilmesini derunerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Hassaten, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa makul yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa yığın ve hareket üzere öbür natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın semtı nöbet yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve daha ziyade pert vermesi önlenir.

Konstrüksiyonların bir parçası şeklinde evetğundan doğruca şekilde monte edilmeli ve sakim şekillerde olmamalıdır.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Binaların binasına yakışır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın Merdiveni Kapısı 120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en mutabık eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page