Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa akıllıca oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına allıkınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Birlik Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı dizaynıyla, sıkıntılı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlar.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından kusur mesajları kızılıp almadığı kabil görüşmeçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile ait bili toplar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak Yangın Kapısı de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Report this wiki page