Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında olgun kullanmak muhtevain sayfanın şeşnda mevcut formu doldurarak tefsir bırakabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu boyut denetleme edilmelidir. 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 maslahatlevi[bileğmeseletir

Yangın Kapısı Yangın kabil evgin durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Nitekim yangınlardan korunmak dâhilin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim yangın kapısı noktalar vardır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarım yangın kapısı süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet hileıyoruz.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page